Böcekli Şehit Recep Önder İlkokulu
Böcekli Beldesi Dümbürdek Mahallesi Atatürk Caddesi No 101/1 DÜZİÇİ/OSMANİYE

VİZYON

Ilkokul çağındaki her çocuğun, insanlığa ve ülkesine bağlılık duygusu gelişmiş, milli değerlere bağlı, aydın bir nesil yetiştirmek hedefiyle, öğrencilerimizin eğitim ve öğretimini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran, bilgili, saygılı, üretken, cesaretli ve özgüvenli birey hazırlanık ve onlara gerekli araç gereçlerin kullanılacağı güvenli ortamı hazırlamak, bir üst öğretim kurumuna aydın insanlar yetiştirmek için varız.

MİSYON

Böcekli Şehit Recep Önder İlkokulu olarak; İdareci,öğretmen,öğrenci ve veli ile işbirliğini sağlayan, kendisiyle ülkesini ve milletini seven, milli değerlerine sahip, idealist, üretken ve ufku açık, öğrendiğini yorumlayabilen, katılımcı, duyarlı, dürüst ve insiyatif kullanabilen bir nesil yetiştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun, mevcut normlara göre en iyi eğitimi vermektir.

.

08:20/ 12:10

Sobalı

İlçeye 14 km dir.

Böcekli Beldesi Dümbürdek Mahallesi Atatürk Caddesi No: 101/1 DÜZİÇİ/OSMANİYE

Diğer Hususlar

Okulumuzda 2 sınıf öğretmeni ve 1 okul öncesi öğretmeni çalışmaktadır.1 İşkur elemanı çalışmaktadır.